100% zorgeloos: zonne-energiesystemen

IBC SOLAR levert topkwaliteit, geavanceerde systemen en geoptimaliseerde oplossingen

Een krachtige partner voor uw ideale PV-oplossing

Zonnepaneel installaties van IBC SOLAR zijn geavanceerde systemen die opgebouwd zijn uit de beste componenten, elk perfect op elkaar afgestemd. Ze zijn voorzien van kwaliteits producten en ontworpen voor optimale opbrengsten.

IBC SOLAR staat voor meer dan 40 jaar innovatie in de solarbranche en met duizenden partners over de hele wereld zijn wij altijd bij u in de buurt. Ontdek de voordelen en zekerheden die onze uitgebreide ervaringen u bieden:

  • Beter product- en servicegaranties
  • Professionele implementatie door gekwalificeerde IBC SOLAR partners
  • Contact met experts op alle facetten; van planning en installatie tot controle en onderhoud
  • Wat dit voor u betekent? Een veilige investering en betrouwbare opbrengsten!

Bewezen kwaliteit voor veilige investeringen

IBC SOLAR staat voor intelligt omgaan met zonne-energie. En omdat elk systeem zo sterk is als zijn zwakste component dienen al onze producten en diensten te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, bv. door middel van continue kwaliteitsbewaking in ons eigen laboratorium of in het onafhankelijke testlaboratorium SUNLAB.

Niet alleen de zonnepanelen maar ook de montagesystemen zijn van cruciaal belang voor de duurzaamheid van zonne-installaties; de reden dat onze systemen IBC TopFix 200 en IBC AeroFix G3 eigen innovaties bevatten voor alle soorten daken - we hebben het juiste systeem voor elk dak!

In aanvulling op de eigen producten van IBC SOLAR omvat ons portfolio ook producten van andere toonaangevende fabrikanten; producten die allemaal volgens strenge kwaliteitsnormen geselecteerd en getest zijn.

Zonne-installaties van IBC SOLAR zijn een veilige investering:

  • Kwalitatief hoogwaardige producten 
  • Waardevolle garanties
  • Financiële stabiliteit en gecertificeerde kredietwaardigheid

Onze kwaliteitsbelofte

IBC SOLAR levert u op kwaliteit geteste producten voor uw hele PV-systeem. Hoe we daarvoor kunnen zorgen? Lees meer over kwaliteitsgarantie van IBC SOLAR.

Meer informatie

Certificering

Belangrijke kwaliteitswaarborgingen: Internationale certificering door onafhankelijke instellingen, zoals de TÜV, het VDE, en het Fraunhofer Instituut staan garant voor onze hoge standaarden - en garanderen maximale opbrengsten en een buitengewoon grote veiligheid en betrouwbaarheid.

Meer informatie

Solarverzekering

Een betrouwbare verzekering voor uw PV-installatie. Bliksem, hagel of marterbeet - er zijn tal van redenen waardoor uw zonne-energie installatie kan stoppen met functioneren. In meer dan 40 jaar planning en installatie van zonnepanelen hebben wij geleerd wat belangrijk is om in een goede solar verzekering te hebben en hoe het meerwaarde biedt. 

Meer informatie

Persoonlijk ter plaatse: Uw getrainde IBC SOLAR partner

De PV-systemen van IBC SOLAR zijn verkrijgbaar via onze partners - dit zijn vakmannen in uw regio die intensief getraind zijn door IBC SOLAR. U kunt op hen rekenen als;

  • ervaren deskundigen die uw installatie ter plaatse plannen,
  • die professionele installaties verzorgen,
  • en snel reageren op elke vraag om service.