De beste investering voor uw bedrijf

U kunt vertrouwen op de oplossingen en vakkennis van de partners van IBC SOLAR.

Slimme installaties - betrouwbaar en op maat gemaakt

De belangrijkste factor voor het behalen van een maximale besparingen op uw elektriciteitskosten is het hebben van een installatie die net zo persoonlijk is als uw bedrijf. Dit is een van onze kerncompetenties.

IBC SOLAR biedt zonnepanelen en opslagmogelijkheden aan die zijn afgestemd op het gebruikspatroon van uw firma, zodat de juiste hoeveelheid elektriciteit op het juiste moment kan worden geleverd op een efficiënte aan uw eigen gebruik gerelateerde manier.

Ruimschootse kostenberekeningen specifiek voor uw bedrijf geeft veel zekerheid.

Bewezen kwaliteit - duurzame en krachtige componenten

Al onze componenten zijn krachtig, robuust en duurzaam; factoren die elk systeem van IBC SOLAR tot een rendabele investering maken. We noemen ze dan ook niks voor niks de voordeel-panelen van IBC SOLAR.

Dit komt nog bovenop de superieure product- en prestatiegaranties die wij u geven als wereldwijd toonaangevende leverancier van zonnepanelen en totaaloplossingen. Onze claims van topprestaties en betrouwbaarheid worden niet alleen ondersteund door uitgebreide testsessies in onze in-house laboratoria, maar ook door onafhankelijke keuringen zoals de SCIOS Scope 12.

Meer over de premium kwaliteit van IBC SOLAR

Gekwalificeerde Partners - Ter plekke voor u beschikbaar

Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en ondergaan regelmatig trainingen om ervoor te zorgen dat ze altijd up-to-date zijn van nieuwste technologieën. Meer dan 1.000 specialisten wereldwijd brengen de deskundigheid van IBC SOLAR rechtstreeks naar uw organisatie.

Een ander pluspunt: De experts van ons Partner Netwerk staan als persoonlijk contactpartners altijd voor u klaar om vragen over installatie en onderhoud te beantwoorden.