IBC SOLAR – Onderneming

Duurzame stroomvoorziening sinds 1982

Dé groothandel voor energie van de toekomst

Met jarenlange ervaring en traditie

IBC SOLAR hoofkantoor

IBC SOLAR in cijfers

  • Een geschiedenis van ruim 40 jaar (sinds 1982)
  • In totaal meer dan 6 GW aan geïnstalleerd vermogen
  • Jaarlijks zonne-energie voor 3 miljoen mensen
  • Zo'n 380 werknemers in 14 landen
  • Meer dan 2.000 premium partners wereldwijd

 

Meer informatie over IBC SOLAR

Sinds zijn oprichting in 1982 is IBC SOLAR uitgegroeid tot de toonaangevende systeemprovider voor PV- en energie-oplossingen; met meer dan 6 gigawatt aan geïnstalleerd vermogen, zeven internationale dochterondernemingen en projecten over de hele wereld.

Het toepassingsgebied strekt zich uit van zonneparken voor bedrijven en particulieren die elektriciteit aan het net leveren of zelf gebruiken, tot off-grid fotovoltaïsche systemen en lokale opslagsystemen.

Wij behoren tot de pioniers in deze industrietak en hebben een rol gespeeld in de ontwikkeling van zonne-energie tot werkelijk alternatief voor conventionele energiebronnen.

We zijn nog steeds een familiebedrijf wat staat voor financiële soliditeit en betrouwbare partnerships. We bieden onze klanten al meer dan 40 jaar complete zonne-oplossingen: betrouwbaar, op tijd en met bovengemiddelde rendementen.

Meer informatie over onze locaties

De bedrijfssegmenten van IBC SOLAR

De perfecte oplossing voor elke wens - in Nederland, België en de rest van de wereld

Distributie Zonneparken Oplossingen

Geavanceerde systemen voor schone energieopwekking

Een hoogwaardige zonne-installatie is een geavanceerd systeem dat bestaat uit hoogwaardige componenten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Elke individueel component helpt om de optimale opbrengst te bereiken.

Als producent-onafhankelijke systeemserviceprovider verkoopt IBC SOLAR alleen zonnepanelen, omvormers, batterijen en andere systeemcomponenten die van zeer hoge kwaliteit zijn. De hoge eisen gelden zowel voor productlijnen van ons zelf als componenten van geselecteerde fabrikanten.

Vertrouwd netwerk van distributiepartners

IBC SOLAR heeft fotovoltaïsche systemen geïnstalleerd voor particuliere en zakelijke klanten via een netwerk van meer dan 2.000 zonne-energie-installateurs, elektriciens, dakdekkers en sanitaire- en verwarmingsinstallateurs wereldwijd. IBC SOLAR is in meer dan 30 landen vertegenwoordigd met regionale bedrijven, premium partners en partnerbedrijven.

 

Lees wat wij voor u kunnen doen als huiseigenaar

Bedrijfsleider  

Of installateur

Gebruiksklare (turnkey) zonneparken voor duurzame investeringen

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1982 hebben we grote zonneparken ontwikkeld en gecreëerd, en verzorgden we de marketing in verband met internationale projecten van elke omvang, daksystemen, fotovoltaïsche projecten voor open ruimtes, en aan het net gekoppelde en off-grid systemen.

Van het groene gebied tot de emissie-vrije energiecentral

Wij bestrijken het hele scala van diensten; van projectontwikkeling en uitvoering tot aan de bedrijfsvoering. Wij voldoen aan de contractuele realisatietijden, bieden een permanente service op locatie aan en garanderen uitzonderlijk hoge opbrengsten. Uiteraard werken wij altijd volgens de nieuwste technologische normen.

Heeft u land dat geschikt is voor een zonnepark? Wilt u investeren in zonne-energie? Ontdek wat IBC SOLAR u als projectpartner te bieden heeft:

Meer informatie over zonneparken

Een betrouwbare partner voor uw bedrijf

IBC SOLAR heeft meer dan 40 jaar ervaring op alle gebieden van de zonne-energie. We gebruiken deze ervaring effectief in nieuwe samenwerkingsverbanden - of dit nu samen met u als energieleverancier is, of als openbaar nutsbedrijf, organisatie van ondernemers, of enige andere aanbieder van fotovoltaïsche concepten.

Van het genereren van leads tot montagediensten

Wij helpen uw PV-bedrijf ook met op maat gemaakte oplossingspakketten. Afhankelijk van uw wensen, ondersteunen wij u door de gehele keten van waardetoevoeging - van het genereren van leads, de verkoop en het leveren van componenten tot de montagediensten en het afhandelen van de service.

Meer informatie

Kwaliteitsbelofte van IBC SOLAR:

Gecertificeerde hoge kwaliteit voor systemen met een hoge opbrengst

Een zonne-energiesysteem is zo goed als de geïnstalleerde componenten en het werk erachter. De systemen en oplossingen van IBC SOLAR zijn van het allerhoogste niveau dankzij onze strenge kwaliteitsnormen. We garanderen deze normen door middel van interne controles en onafhankelijke certificaten en audits.

Dit betekent dat uw systeem meer dan 20 jaar voor u werkt. Betrouwbaar, foutloos en met de best mogelijke opbrengsten.

Meer informatie

Pers

Nieuws en pers bij IBC SOLAR:

In het persgedeelte vindt u het laatste nieuws over ons bedrijf. Ter aanvulling van de afbeeldingen, achtergrondinformatie en contactpartners vindt u hier ook links naar ons grote multimedia-aanbod.

 

Meer over pers

Contact

Heeft u nog vragen?

 

Tel.: +31 (0)881019000

Email: info(_at_)ibc-solar.nl