Sungrow 3 + 1 actie - enkelfasige omvormers

Profiteer van de unieke vier halen, drie betalen actie van Sungrow in de maanden september en oktober!

 

Bestel 4 omvormers en u ontvangt 25% korting per omvormer, combineren is mogelijk!

De actie geldt voor de enkelfasife omvormers van Sungrow, de SG RS en SG RS-S-series in de klasses 2.0 t/m 6.0, nu te bestellen bij IBC SOLAR. Deze kwaliteitsomvormer van 's werelds meest bankable omvormerfabrikant komt standaard met 10 jaar productgarantie waardoor uw klant ook verzekert is van kwaliteit, zekerheid en een lange levensduur. Het product is namelijk ook top-performer op het gebied van enkelfasige residentiële omvormers met ongekend hoge efficiëntie scores.

 

Tevens is de omvormer ook erg licht waardoor hij erg eenvoudig te installeren is, dit wordt namelijk nog vereenvoudigd door de plug & play installatiewijze waardoor het gebonden PV-systeem al erg snel operationeel is. De intelligente PID-herstelfunctie zorgt dat er geen polarisatie meer plaatsvindt waardoor er geen verliezen zijn in efficiëntie en rendement. 

De omvormers komen standaard met een ingebouwd EMS en een noodstand dat beschermt tegen stroomuitval. De intelligente omvormer is ontworpen om zo veel mogelijk stroom uit een PV-systeem te halen met haar velen slimme oplossingen en features. Profiteer nu tijdelijk van deze unieke actie waar u optimaal kunt genieten van de beste prijs-kwaliteitverhouding door deze zeer riante korting, plaats uw bestelling vandaag nog!

 

Klik hier om het datasheet te downloaden