Nieuw: De omvormers van Solplanet

 

Net voordat Intersolar haar deuren opent hebben wij spannend nieuws, wij zijn trots om onze samenwerking met Solplanet aan te kondigen. De commerciele en industriele omvormers van Solplanet, de ASW 80-110K-LT zijn vanaf vandaag te bestellen in onze webshop.

Gedurende het begin van onze samenwerking zullen wij de omvormers in de 80 tot 110 kilowatt klassen in ons portfolio opnemen. De eerste levering zullen worden al snel gepland en zullen rond het einde van juli plaatsvinden. 

Onze nieuwe partner Solplanet is een merk van AISWEI en produceert al omvormers sinds 2007. AISWEI heeft met succes hoogwaardige producten geproduceert voor merken als SMA. De omvormers van Solplanet zijn gefabriceerd in overeenstemming met de hoogste internationale kwaliteitsnormen. De jaarlijkse productiecapaciteit bedraagd 20 Gigawatt tegen het einde van 2023. Solplanet streeft ernaar producten te ontwikkelen die eenvoudig te installeren, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Dit bespaart installateurs tijd en geld, aangezien de hoogwaardige omvormers een uitstekende prijs-prestatieverhouding hebben. Solplanet omvormers voldoen ook aan de internationale installatienorm voor het gebruik van arc fault detection devices (AFDD/AFCI).

Veel voordelen

Het partnerschap tussen Solplanet en IBC SOLAR heeft veel voordelen voor onze klanten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld garanderen dat we C&I-omvormers kunnen leveren ondanks het aanhoudende tekort aan halfgeleiders. De hoogwaardige producten bieden ook een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Bovendien zal er in heel Nederland ondersteuning met beschikbaarheidsgarantie zijn, evenals gunstige opties voor garantie-uitbreidingen. Samengevat: de omvormers van Solplanet zijn eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijke en betrouwbare producten, waardoor ze de ideale aanvulling vormen op onze IBC SOLAR-portfolio.

Een samenwerking met het oog op de toekomst

Onze samenwerking met Solplanet zal niet beperkt blijven tot de C&I-sector, maar zal in de toekomst ook worden uitgebreid naar het residentiële marktsegment. Tot eind 2023 zullen er nog verschillende productaankondigingen en bijhorende trainingsdata volgen. Natuurlijk zullen wij u ook daarover tijdig informereren via de nieuwsbrief.

 

Nieuwsgierig? Kom langs bij onze stand om de producten daar te bekijken en ga mee met een van onze rondleidingen naar de Solplanet-stand. Deze vinden elke beursdag plaats om 11:30 (Engels) en om 14:30 (Duits). Onze experts kijken uit naar een actieve discussie op Intersolar Europe van 14 tot 16 juni 2023 in hal A4, stand A4.470 en A4.570.