Hybride omvormers van SMA ruim op voorraad

Maak kennis met de premium hybride omvormers van SMA, de Sunny Tripower Smart Energy is ruim beschikbaar bij IBC SOLAR in de 5.0, 6.0, 8.0 & 10.0 klasses

Hybride omvormers zullen een steeds grotere rol gaan spelen in de Nederlandse en Belgische solarmarkt. Met een blijvend groeiende vraag naar slimme systemen die kunnen communiceren met laadpalen en batterijen is de Sunny Tripower Smart Energy dé manier waarop u voorbereid de toekomst in kan.

We zitten midden in de energietransitie en dit is goed te merken aan de exploderende vraag naar laadpalen. Steeds meer Nederlanders en Belgen rijden elektrisch en natuurlijk willen zij dit graag combineren met een PV-installatie. De STP Smart Energy laadt meer dan twee keer zo snel dan de gemiddelde hybride omvormer en is daarom een uitstekende keuze als hart van elke PV-installatie. 

Ook thuisbatterijen zullen sneller dan gedacht een belangrijke rol gaan spelen. Met de invoering van piekbelasting in België wordt een thuisbatterij al erg snel een lucratieve optie en met het einde van de salderingsregeling in zicht zal dit ook in Nederland een rol gaan spelen.

Een hybride omvormer biedt nu al een oplossing voor deze ontwikkelingen. Door een hybride omvormer kunt u eenvoudig een laadpaal of batterij aansluiten wanneer de klant hier naar behoefte aan heeft. Dit bespaart de eindklant geld omdat hij dan geen bestaande 1-fase omvormer hoeft te vervangen. Door het aanbieden van deze premium hybride omvormer onderscheidt u zich binnen de markt en biedt u een extra service die future-proof is.

 

Klik hier om alle details van de Sunny Tripower Smart Energy in een overzicht te bekijken