De nieuwe Fronius GEN24: De omvormer met een back-up functie

Nieuw voor uw klanten die nog niet voor een thuisbatterij willen kiezen: de Fronius GEN24. Nu kunt u een eersteklas oplossing aanbevelen voor het hart van het PV-systeem, een oplossing die topprestaties en een lange levensduur levert. De Fronius GEN24 is een omvormer die het uw klanten gemakkelijk maakt om zelfvoorzienend te worden op het gebied van energie en die hen in staat stelt om hun eigen zonne-energie te gebruiken voor elektriciteit, verwarming, koeling en elektrisch rijden zolang de zon schijnt.

 

 

Met of zonder plus, deze omvormers leveren altijd!

De Fronius GEN24 en Fronius GEN24 Plus zijn krachtige, moderne omvormers die het maximale uit de zon halen.

Met het PV Point blijft de Fronius GEN24 de belangrijkste verbruikers in huis van stroom voorzien, zelfs als de stroom uitvalt, zolang de zon schijnt.

De GEN24 Plus gaat nog een stap verder: In combinatie met een thuisbatterij kan hij als hybride omvormer zelf opgewekte zonne-energie opslaan voor gebruik tijdens uren met weinig zon ('s nachts). Met de extra "Full Backup" optie kan hij het hele huishouden van stroom voorzien.

 

Back-up stroom vanaf het begin

Zelfs zonder thuisbatterij voldoet de Fronius GEN24 aan de enorme vraag van klanten naar een consistentere stroomvoorziening, ook in het geval van een stroomstoring. De geïntegreerde PV Point basis back-up stroomfunctie zorgt voor een betrouwbare levering tot 3 kW aan belangrijke belastingen in noodstroom situaties.

 

Duurzaam en klaar voor de toekomst

Voor uw klanten die later voor een thuisbatterij kiezen: U kunt de Fronius GEN24 op elk gewenst moment upgraden naar de Fronius GEN24 Plus hybride omvormer met de Fronius UP.storage software-upgrade, inclusief een aansluiting voor accuopslag en de Full Backup optie*.

 

* Volledige back-up is niet beschikbaar voor de Fronius Symo GEN24 3.0-5.0 Plus.