Concurrentievoordelen dankzij intelligente PV-oplossingen

Of het nu gaat om kleine of grote bedrijven, om ambachtelijke of industriële activiteiten; onze fotovoltaïsche oplossingen bieden een uitzonderlijk besparingspotentieel en kunnen worden aangepast aan een breed scala van behoeften.

Investeer in een zonnige toekomst

Hoe kunt u de voordelen van zonne-energie maximaliseren? Met de perfect-op-uw-bedrijf-afgestemde systemen van IBC SOLAR.

Zakelijke zonnepanelen

Hoogwaardige zonnepanelen van IBC SOLAR vormen de basis voor succesvol energiemanagement - vooral in combinatie met een intelligente batterijoplossing.
 

  • U vermindert uw elektriciteitskosten,
  • U verhoogt uw rendement,
  • U profiteert van een grotere zekerheid qua planning,
  • U wordt zelfs gedurende een stroomuitval veilig van stroom voorzien
  • U vermindert piekbelastingen.

 

Dit geeft u een voorsprong op de markt.

Het produceren van energie voor eigen verbruik is de moeite waard voor elk bedrijf

Het minimaliseren van uw elektriciteitskosten

Met zonnepanelen van IBC SOLAR kunt u in een deel van uw behoefte aan elektriciteit voorzien door simpelweg zelf energie te produceren. Daarbij profiteert u van elektriciteitsprijzen die aanzienlijk lager zijn dan de prijzen die u aan energieleveranciers betaalt.

Met uw eigen zonne-energieinstallatie kunt u voor ten minste 20 jaar lage elektriciteitsprijzen veiligstellen. Nadat u uw systeem helemaal hebt afgeschreven van de belastingen kunt u bijna gratis elektriciteit produceren.

 

Voorbeeld van een installatie met commercieel eigen verbruik

Efficiënt teamwork:

hybride systemen op diesel verlagen de kosten en verhogen de zekerheid

Hotels, ziekenhuizen, boerderijen – commerciële ondernemingen in het bijzonder – zijn vaak afhankelijk van een betrouwbare stroomvoorziening. In afgelegen gebieden zonder aansluiting op het elektriciteitsnet of gebieden met een onstabiele stroomaanbod worden nu voornamelijk dieselgeneratoren gebruikt. In tegenstelling tot de stijgende dieselprijzen dalen de kosten van zonne-installaties al geruime tijd. Dus waarom niet overschakelen naar milieuvriendelijke PV-systemen?

De voordelen zijn duidelijk: lagere kosten, betrouwbaarheid, lagere onderhoudskosten, lagere CO2-uitstoot. Met behulp van een intelligente besturing worden de bestaande dieselgeneratoren alleen gebruikt wanneer ze nodig zijn. Dit betekent dat een betrouwbare energievoorziening altijd voor handen is wanneer deze dringend nodig is.