PV zonne-energie voor uw huis

Verschillende applicaties – afhangend van uw behoeften

Opslagoplossingen

Gebruik zonne-energie ook als de zon niet schijnt

Meer besparingsmogelijkheden dankzij de opslagoplossingen voor energie van IBC SOLAR
 

Fotovoltaïsche installaties leveren u elektriciteit - zolang de zon schijnt. Wij bieden slimme systemen die ervoor zorgen dat er 's nachts geen downtime is, ofwel; door het combineren van onze zonne-energieinstallaties met opslageenheden kunt u de zonne-energie die u tijdens de dag produceert opslaan en gebruiken wanneer u deze nodig heeft.
 

En; onze opslagunits zijn compatibel met vrijwel elk bestaand systeem, dus als u al een fotovoltaïsche installatie bezit kunt u altijd nog één van onze opslagoplossingen toepassen.
 

De voordelen zijn overduidelijk:

 • U heeft toegang tot uw zonne-energie wanneer u maar wilt.
 • U vergroot de hoeveelheid zonne-energie die u zelf gebruikt.
 • U bespaart nog meer op de elektriciteitskosten - tot wel 80%.
 • Het hebben van uw eigen energiereserves maakt dat stijgende elektriciteitsprijzen geen vat op u krijgen.
 • Zelfs als het openbare stroomnet uitvalt heeft u nog stroom.

Bespaar diesel, verlaag de kosten - gebruik hybride systemen

H2 Een betrouwbare, intelligente stroomvoorziening voor uw huis

Sinds jaar en dag stijgen de olieprijzen terwijl de kosten van zonne-installaties gestaag dalen. We focussen ons op hybride systemen in gebieden zonder elektriciteitsnet (waar dieselmotoren worden gebruikt om stroom te leveren) en investeren in de toekomst door gebruik te maken van zonne-energie en alleen dieselinstallaties in te zetten wanneer de PV-systemen niet voldoende stroom leveren. Hierdoor worden de energiekosten blijvend verlaagd en het milieu beschermd.

Uiteraard kan fotovoltaïsche zonne-energie ook gebruikt worden om hybride voertuigen aan te drijven - Laadt simpelweg de batterijen via het PV-systeem op en spaar op die manier diesel uit.

 • Spaar diesel uit
 • Bescherm het milieu
 • Creëer een betrouwbare stroomvoorziening

Een onafhankelijke voeding - ook zonder elektriciteitsnet

Onze autonome systemen brengen elektriciteit naar afgelegen regio's

Energie biedt zekerheid en gemak en vergemakkelijkt het werk. Over de hele wereld. Daarom levert IBC SOLAR milieuvriendelijke zonne-energie aan regio's overal ter wereld die niet zijn aangesloten op het elektriciteitsnet. Wij bieden stand-alone voedingssystemen aan die werken met behulp van autonome fotovoltaïsche installaties. Onze autonome systemen verlenen ook goede diensten in gebieden met instabiele elektriciteitsnetten: ze leveren een ononderbroken noodstroom in geval van stroomstoringen.

Onze autonome oplossingen zijn volledig afgestemd op de specifieke voorwaarden van ieder afzonderlijk geval en variëren van relatief kleine private oplossingen tot industriële oplossingen en stroom voor hele dorpen.

 • Een zekere stroombron voor afgelegen gebieden
 • Noodstroomsystemen voor fluctuerende elektriciteitsnetten

Andere mogelijkheden voor het gebruik van uw PV-elektriciteit

Elektrische auto's en kachels die niet verbonden zijn met het net - schone zonne-energie heeft een breed scala van toepassingen.
Verken de mogelijkheden!

E-mobiliteit Warmte opwekking

Elektrische auto`s bieden een goedkope en duurzame manier van reizen

Het is nu niet meer 'bijvullen' maar 'opladen'! Wanneer u zonne-energie gebruikt voor uw elektrische auto wordt deze niet alleen milieuvriendelijker - de inhoud van uw portemonnee gaat er ook op vooruit.

Gratis rijden voor het milieu

Elektrische auto's brengen u op een milieuvriendelijke manier waar u wilt. Zelfs als u conventionele elektriciteitbronnen  gebruikt, produceert u minder CO2 dan met auto's die aangedreven worden door gas: slechts 0,5 kg CO2 per kWh.

Het opladen van uw e-auto met zonne-energie maakt er een nog milieuvriendelijkere optie van; het vermindert de uitstoot van uw kleine auto tot nul komma nul! En fotovoltaïsche systemen en opslagoplossingen van IBC SOLAR geven u het ideale uitgangspunt.

Zonne-energie vermindert uw brandstofkosten

Elektrische auto's zijn niet alleen goed voor het milieu, ze zijn ook een zegen voor uw budget. Het 'voltanken' van uw e-auto met elektriciteit kost u per 'tankbeurt' veel minder dan het voltanken van een door benzine aangedreven voertuig. Het gebruik van energie uit uw eigen zonne-installatie maakt het nog goedkoper.

Het opwekken van warmte met zonne-energie: verwarming en warm watersystemen

Onze warmtepomp, verwarmingselementen en infraroodverwarmingsunits werken perfect samen met uw zonne-installatie:

 • Ze verlagen uw operationele kosten
 • Ze verminderen de emissies van warmteopwekking
 • Ze verhogen de hoeveelheid zonne-energie die u zelf gebruikt