IBC SOLAR lanceert Webshop en Productcatalogus

IBC SOLAR heeft een Webshop en een Productcatalogus gelanceerd waarmee u zeven dagen in de week en vierentwintig uur per dag meer dan 1.500 producten kunt raadplegen of bestellen!

De online Productcatalogus is nu op onze website beschikbaar. Dit betekent dat u op dit platform alle IBC producten met afbeeldingen kunt raadplegen en datasheets ervan kunt downloaden.
De IBC Webshop is gekoppeld aan de Productcatalogus waardoor u zich gemakkelijk kunt aanmelden of registreren. Onze online dimensioneringstool, de PV Manager is geïntegreerd in de webshop waardoor u de PV Manager projecten 1 op 1 kunt linken met de shop.
Alle producten worden weergegeven met uw persoonlijke prijzen en kortingen. U kunt uw persoonlijke prijslijst handig en snel in een pdf formaat downloaden.
De productbeschikbaarheid, datasheets en garantievoorwaarden kunnen met een muisklik geraadpleegd worden.
De IBC webshop en de productcatalogus functioneert op alle mobiele telefoons.
Komende maanden zullen nog tal van uitbreidingen en aanpassingen worden doorgevoerd om de werking van de Productcatalogus en de webshop zo veel mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van onze klanten. Het gebruiksgemak van onze klanten staat hierin voor ons centraal.