Onze kwaliteitsbelofte

De hoogste normen voor maximale prestaties

Getest, gekeurd en gecertificeerd

Topkwaliteit voor uw veiligheid

We hebben uw toestemming nodig om inhoud van YouTube te laden!

Wij maken gebruik van de hoogste normen voor ons werk en onze producten om ervoor te zorgen dat uw systeem lang foutloos werkt en de hoogst mogelijke opbrengsten genereert. Onze producten worden regelmatig op kwaliteit geïnspecteerd volgens de unieke interne kwaliteitsmaatregelen die toegepast worden in deze bedrijfstak. Daarnaast worden onafhankelijke certificeringen uitgevoerd door erkende instituten zoals TÜV, VDE en het Fraunhofer Instituut.
 

Onze kwaliteitsbelofte in een oogopslag:

  • Alle componenten zijn afkomstig van gerenommeerde en gecertificeerde producenten
  • Unieke kwaliteitswaarborgingsmaatregelen die in deze bedrijfstak worden toegepast
  • Beoordeling van alle componenten door onafhankelijke instituten (TÜV, VDE, Fraunhofer Instituut)
  • Uitgebreide inspectie van inkomende goederen volgens DIN ISO 2859-1

ISO certificering door TÜV Rheinland

Voor productkwaliteit, milieu, veiligheid van werkomstandigheden en bescherming van de gezondheid

TÜV Rheinland bevestigde onze bedrijfsfilosofie die we te allen tijde uitvoeren en onderschreef onze kwaliteitsbelofte. IBC is gecertificeerd volgens de normeringen DIN EN ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement, DIN EN ISO 14001 voor milieumanagement, en BS OHSAS 18001 voor arbeidsveiligheid en gezondheidszorg (sinds juni 2012).

Het groeiende zakelijke segment 'Technical Operation Management & Maintenance' (O&M) [Technische Exploitatie Beheer & Onderhoud] valt ook onder een van de gecertificeerde ISO-processen. Veel van onze producten zijn onderworpen aan inspecties van TÜV Rheinland en zijn gecertificeerd volgens de betreffende  ISO-normen.

Hier vindt u het ISO certificaat van IBC SOLAR.

IBC SOLAR: meerdere onderscheidingen

Het beste bewijs van ons functioneren wordt geleverd door tevreden klanten, partners en investeerders, en natuurlijk zonne-energiesystemen die betrouwbaar en stabiel draaien en de best mogelijke opbrengsten genereren. We zijn dan ook zeer verheugd over de vele onderscheidingen die IBC SOLAR gedurende zijn bestaan heeft ontvangen.

Visionairs van de Energy Revolution 2014
Eerbetoon voor het project 'Jura Solar Park'

Als 'Visionairs van de Energierevolutie' onderscheidt het Beierse Ministerie van Economische Zaken burgers, bedrijven, verenigingen, onderzoeksinstellingen en andere organisaties die de energierevolutie in Beieren stimuleren als 'Visionairs van de Energierevolutie'. We ontvingen deze onderscheiding in 2014 voor ons project 'Jura Solar Park'.
 

Bavaria's 'Best 50 Award'
IBC SOLAR wint de onderscheiding drie maal

IBC SOLAR werd voor de derde keer op rij beloond met de onderscheiding 'Beste 50 Award' van Beieren als zijnde snelgroeiende en dynamische onderneming. De begeerde prijs wordt elk jaar door het Beierse Ministerie van Economische Zaken, Infrastructuur, Transport en Technologie toegekend aan Beierse bedrijven die zich bovengemiddeld hebben ontwikkeld ten aanzien van het aantal werknemers en de omzet.

Ondernemer van het Jaar
Udo Möhrstedt; de bekroonde ondernemer

Udo Möhrstedt, CEO en oprichter van IBC SOLAR AG, werd in 2009 uitgeroepen tot ondernemer van het Jaar door Ernst & Young in de categorie 'Trade' [Handel]. Dit had onder anderen te maken met zijn belangrijke rol als zonnepionier bij de ontwikkeling van de solar-industrie en hernieuwbare energiebronnen, en de activiteiten van het bedrijf op sociaal- en milieugebied, en de voorbeeldige verantwoordelijkheid tegenover zijn werknemers.