Onze speciale actiepakketten bereiden u voor op de toekomst

IBC SOLAR denkt graag vooruit; de vraag naar thuisbatterijen, laadpalen en slimme energiesystemen wordt elke dag groter. De toekomst van zonne-energie is om de hoek en wij willen ervoor zorgen u er klaar voor bent! Met de naderende afbouwing van de salderingsregeling en terugleververgoedingen is het steeds belangrijker om na te denken over hoe uw klant maximaal kan profiteren van zijn PV-installatie. Onze actiepakketten met de driefasige hybrideomvormers van 's werelds meest toonaangevende omvormerfabrikant SMA in combinatie met premium black zonnepanelen van LONGi Solar zijn dé perfecte oplossing op deze veranderingen.

 

Waarom onze actiepakketten?

  1. Optimaliseer het eigen energiebruik: De driefasige hybrideomvormers van SMA is ontworpen om niet alleen de opgewekte energie van zonnepanelen om te zetten in elektriciteit voor eigen verbruik, maar ook om overtollige energie op te slaan. Hierdoor kan eigen energie worden geoptimaliseerd waardoor uw klant minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet.
  2. Bespaar op energiekosten: Door meer gebruik te maken van zijn eigen energie zal uw klant aanzienlijk meer geld besparen op de energierekening. Zo is hij of zij minder afhankelijk van hun energieleverancier waardoor uw klant geniet van lagere maandelijkse kosten. 
  3. Milievriendelijk: Groene, hernieuwbare stroom is natuurlijk goed voor het milieu.
  4. Blijf voorbereid op de toekomst: Met de afbouwing van de salderingsregeling in zicht is het belangrijker dan ooit om zelfstandige energieproductie te optimaliseren. Onze actiepakketten gaan nog een stapje verder waardoor er altijd de mogelijkheid is om een thuisbatterij en/of laadpaal aan te sluiten. Dit is eenvoudig te faciliteren in het heden, zowel als in de toekomst.
  5. Verminder uw inkoopkosten: Met onze riante kortingen zijn de actiepakketten zeer aantrekkelijk voor u. Bespaar veel geld op inkoop en profiteer van hogere marges en een unieke positie in de markt.

 

De toekomst van energie ligt in uw handen. Bereid u alvast voor op de afbouwing van de salderingsregeling door dit lucratieve pakket aan te bieden aan uw klanten. Door het aanbieden van deze optie onderscheidt u zich van uw concurrenten, creëert u extra marge en u heeft de optie om de installatie (in de toekomst) eenvoudig uit te breiden. Neem vandaag nog contact op met IBC SOLAR voor gratis advies over hoe u kunt profiteren van deze mooie mogelijkheid! 

Maak gebruik van een van onze eenvoudige pakketten, de actie loopt t/m 31 oktober, 2023 of zolang de voorraad strekt: 

  1. SMA STP 5.0 SE + 18x LONGi LR5-54HPB-410M Black voor een totaalprijs van €3.078,- uw voordeel €207,-
  2. SMA STP 6.0 SE + 22x LONGi LR5-54HPB-410M Black voor een totaalprijs van €3.518,- uw voordeel €334,-

  3. SMA STP 8.0 SE + 28x LONGi LR5-54HPB-410M Black voor een totaalprijs van €4.228,- uw voordeel €417,-

  4. SMA STP 10.0 SE + 36x LONGi LR5-54HPB-410M Black voor een totaalprijs van €5.098,- uw voordeel €520,-

 

Vul het onderstaande formulier in met uw bestelling of neem contact op met een van onze accountmanagers via 088-101 9000

 

*De pakketten zijn samengesteld op basis van een overdimensionering van 120%

** De actiepakketten worden verkocht en geleverd voor 31 oktober 2023.

 

 

Klik hier om het datasheet van de SMA STP SE Hybride te downloaden

Klik hier om het datasheet van de LONGi LR5-54HPB-410M te downloaden

 

Binnenkort zal ons volgende Storage Event plaatsvinden - houd onze nieuwsbrieven, sociale media en website in de gaten!

Neem contact op met IBC SOLAR wij helpen u graag verder!

IBC SOLAR Installateurs Feedback formulier (NL)

IBC SOLAR Installateurs Feedback formulier